fejlesztő Foglalkozások és szülői tudástár

Játsszunk együtt az idegrendszer éréséért

Különböző módszerekkel segítek abban, hogy a gyermeked a fejlődési lépcsőket jól meg tudja ugrani.

Mire számíthatsz?

Arra biztos, hogy mindig sokat nevetünk, mosolygunk, játszunk miközben ügyesedünk. 

Neveléskutatói háttér

Folyamatosan frissülő tudással, a legújabb agykutatási eredményeket hasznosítjuk a gyakorlatban, viszont ebből a gyermek csak annyit vesz észre: milyen jót játszottunk 🙂

Játszva fejlődés

Segítünk, hogy olyan tapasztalatokkal legyetek gazdagabbak, amivel a gyermek idegrendszere jól tud fejlődni és behozhatja az esetleges lemaradásokat, vagy még jobban csiszolhatja vele a képességeit.

Feltérképezés

Ha igényeled, pontosan meg tudjuk nézni, hol tart a gyermeked idegrendszere a fejlődésben, így célzottan tudunk a számára segíteni.

Játék otthon / foglalkozásokon

Ráadásul nem "csak a foglalkozásokon lehet fejlődni, ügyesedni", hanem olyan otthon, játszótéren, természetben végezhető tornákat, játékos mozgásokat, játékokat tudunk mutatni, amivel a saját környezetetekben elősegíthetitek az idegrendszer érését.

Így játszunk mi

Nézz meg pár pillanatképet a foglalkozásainkról 🙂

Ovis Néptánc

Csütörtökönként 16:00-tól

3-6 éveseknek

A táncos alaplépések megízlelése mellett rengeteg népi játékot játsszunk, táncos akadálypályákat teljesítünk, énekelünk, mondókázunk és megannyi táncos és zenei készséget fejlesztünk játékosan.

Ovis NeuroTorna

Csütörtökönként 17:10-től

3-6 éveseknek

Olyan játékos gyakorlatokat és mozgásokat végzünk, amelyek segítik az idegrendszer érését, a különböző agyterületek fejlődését, és a bennragadt csecsemőkori reflexek gátlását. Mindezt játékkal, mókával és szuperebbnél szuperebb fejlesztő eszközökkel.

Baba-mama NeuroTorna

0-3 éveseknek

Szerdánként 9:00-tŐL 0 - 1 ÉVESEKNEK
SZERDÁNKÉNT 10:10-TőL 1 - 3 ÉVESEKNEK

Megannyi mondókával, játékos tornagyakorlattal, eszközös egyensúlyfejlesztéssel várlak titeket, ahol a cél az ügyesítés mellett, hogy  azokat az idegpályákat és agyi területeket dolgoztassuk, amelyek a megfelelő fejlődéshez kellenek. Illetve segítjük a már nem szükséges csecsemőkori reflexek gátlását.

Idegrendszer fejlődési felmérés​

0-99 éveseknek

EGYEZTETÉS ALAPJÁN

Itt a picurkáktól kezdve várom akár a felnőtteket is, hogy megnézzük, visszamaradt-e olyan csecsemőkori reflex, aminek már nem kellene ott lennie és gátolja a fejlődést, nehezíti a tanulást, viselkedést, a mindennapi életet. Megbeszélt időpontban kb. 30-60 perc a mozgásos felmérés, teszt töltés, amit az eredmény egyeztetése és segítség követ.

Így segítsd a babád fejlődését

ONline tudástár

0-1 éves gyerkőcök szüleinek

Babamasszázs, babatorna, játékos fejlesztési lehetőségek, mondóka és dal gyűjtemény, valamint tippek, trükkök, módszerek hada vár rád, hogy jól fejlődjön a kicsi idegrendszere, mozgása, jobban aludjon és a pocakfájás ne nehezítse meg a napokat számotokra.

 

Így kezdd jól az ovit, bölcsit

Online Tudástár

1 - 3 éveseknek

Összegyűjtöttük a leginkább előforduló kérdéseket és válaszokat, valamint minden praktikus tippet, trükköt, ötletet, ami segít majd nektek a beszoktatásnál és az első egy évben. Kattints a gombra és nézd meg miről lesz szó a tudástárban.

Expert Reviews

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Mark Reyes
Designer
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Jamie Fox
Entrepreneur
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Kiara Luke
Founder CEO, JL Tech

GYERTEK ÉS JÁTSSZATOK VELÜNK

FEJLŐDJÜNK HÉTRŐL HÉTRE EGYÜTT, SOK MÓKA KÖZEPETTE 🙂

Gyakori kérdések

Ha kérdésed adódik, nyugodtan írj rám Facebookon, vagy a hello@neuroneveles.hu e-mail címen. 🙂

Tetszene, de túl messze laktok?

Ha a felmérés tetszik, szeretnéd megtudni, mi zajlik a gyermeked fejében, hol áll épp a fejlődési lépcsőn, de messze laktok Győrtől, az sem akadály már. Ugyanis elég, ha 1-2 alkalommal eljöttök hozzám és tudok segíteni otthoni gyakorlatokkal, vagy a közeletekben lévő megfelelő program ajánlásával. Ám ha többen összeálltok, én is szívesen elmegyek felétek.

Bizonytalan vagy, melyik foglalkozás lenne nektek való?

Nem kell az első alkalommal elköteleződnötök egy foglakozási irány mellett. Nyugodtan próbáljátok ki mindegyiket, kérdezzetek akár engem is, szívesen segítek és meglátjuk melyik lesz a jó irány. Illetve akár egy felmérést is végezhetünk előtte, hogy lássuk, valójában mi az, ami tényleg segíthet nektek.

Nem jó az időpont?

A foglalkozásokat igény szerint szervezem, így ha többen jeleztek még mit és mikor szeretnétek, kitalálunk rá egy megoldást, hogy megvalósíthassuk.

Egyszerűbb lenne egyből az oviban, bölcsiben "letudni"?

Ha szeretnétek bármelyik lehetőséget a saját ovitokban, bölcsitekben és erre nyitott a vezetőség, nagyon szívesen beszélek velük, hátha megoldható helyben is. Írjatok nekem bátran, én is nyitott vagyok, amire csak igény van. 

Csatlakozzatok hozzánk
és foglaljátok le a helyeteket!

Szerencsére egyre nagyobb az igény, az érdeklődés, a helyek száma viszont korlátozott, így érdemes jelentkezni, amitlenebb tudsz megtenni a foglalkozás árának egyenlítésével. Ám ne félj, nem veszítesz, hiszen ha a választott időpontra mégsem tudsz eljönni, nyugodtan írj rám és megoldjuk, áttesszük máshova. Viszont azzal, hogy előre kifizeted a foglalkozást 2 dolgot nyerünk. Csak egymásra és a gyerekekre kell figyelni, nem megy el pénzezéssel az idő. Illetve a helyetek be lesz biztosítva, nem maradtok le az alkalomról.

Foglald le a helyeteket

Töltsd ki az űrlapot, jelentkezz és egyenlítsd ki a foglalkozás összegét

Írd be a naptárba

Tudom, hogy egy anyuka ezer felé van, így érdemes beírnod, mikor találkozunk

Fejlődjünk együtt

Gyertek el és játsszunk, ügyesedjünk együtt hétről hétre

Találkozunk?

Kérlek töltsd ki az űrlapot és rendezd az összeget. 🙂 Ha bármi kérdésed adódik pedig írj nekem ide:

hello@neuroneveles.hu

Minden jog fenntartva! – 2023 – Adatkezelési Tájékoztató

Ez az oldal nem része a Facebook weboldalnak vagy a Facebook Inc.-nek. Ez a weboldal nem támogatott a Facebook által semmilyen formában. FACEBOOK a Facebook Inc. bejegyzett márkaneve.