Online Tudástár

Így segítsd a babád fejlődését

Babamasszázs, babatorna, játékos fejlesztési lehetőségek, mondóka és dal gyűjtemény, valamint tippek, trükkök, módszerek hada vár rád

Mit találsz a tudástárban?

Sok a midennapokban jól használható módszert, tippet, trükköt találsz itt könnyen hozzáférhető, elsajátítható formában, amely segít egészen a baba első szülinapjáig. Viszont a fejlődésért, amit együtt megtapasztalhattok, sokáig hálás leszel.

Babamasszázs

Az egyik legjobb módszer, amivel segíthetjük gyermekünk fejlődését a babamasszázs és a hozzá tartozó énekes, mozgásos idegrendszer fejlesztő gyakorlatok.

Baba Torna

A másik leghatékonyabb módszer a megfelelő, játékos tornáztatás. Pozitív hatással van az izomzatra, a mozgásrendszerre és az agy fejlődésére, javítja az egyensúlyérzéket és a koordinációt.

Pocakfájás szüntető

Sok baba szenved gázok, reflux, vagy kólika okozta hasfájásban. Egy speciális masszázs és torna, valamint tippek segítenek, hogy mielőbb megszűnjenek a panaszok.

Fejlesztő játékok

Olyan játékötleteket találsz, amit a babád is élvezni fog és több szempontból is segíti a fejlődését. Ráadásul kapsz mellé egy dal és mondókatárat is.

Anyuka barát

Tudom, hogy kisgyermek mellett az idő kényes tényező, ezért az anyagok úgy készültek, hogy bármikor könnyen neki tudj állni, akár pár percben is.

Online segítség

Videós és írásos agyagok együtt segítenek. Ráadásul megkapod az elérhetőségeimet, hogy bármikor tudj kérdezni.

Minőségi idő és fejlődés

A feladatok, torna, masszázs és játékok során sokat fejlődik, ügyesedik a babád, miközben tartalmas, minőségi időt töltötök együtt.

Így legyen könnyebb az 1. év

Kérd a tudástárat, hogy segítessünk legalább a baba 1. születésnapjáig. Viszont az útravaló, amit itt kapsz, még tovább elkísér majd.

Most egy könyv áráért a tiéd lehet, ami:

3.790 Ft

Miben tud segíteni a program?

Segíti:
 • a testtudat kialakulását
 • az immunrendszer működését
 • a nyirokrendszer működését
 • az idegrendszer fejlődést, az agysejtek és a különböző agyterületek közötti kapcsolatok kialakulását
 • a mozgás fejlődését
 • a mély és pihentető alvást
 • a hasfájáson, bélműködésen, csökkenti az emésztési problémákat
 • normalizálni és jó szintre beállítani az izomtónust
 • az oxigén és a tápanyag áramlását a sejtekbe
 • a normál vérkeringést
Növeli:
 • az általános közérzetét, segíti a nyugalom érzését
 • a bizalom-, és biztonság érzetet
 • az endorfinok felszabadulását a szervezetben, amelynek örömet adó, fájdalomcsillapító hatása van, így enyhítheti például a fogzás fájdalmait 
 
 
Csökkenti:
 • a véráramban keringő stresszhormon, a kortizol mennyiségét
 • a sírós, nyugtalan időszakok idejét, számát

Gyakori kérdések

Ha ezeken kívül is akad kérdésed, nyugodtan írj nekem 

hello@neuroneveles.hu e-mail címre.

Több, mint 10 éves tapasztalattal, óvodapedagógusi, tánctanári, neveléskutatói, fejlesztőpedagógusi, valamint babamasszőr végzettséggel és sok tapasztalattal állítottam nektek össze. Fodor Virág néven megtalálsz és utánam tudsz nézni. 🙂

Vásárlás után a megadott e-mail címedre automatikusan kiküldjük a tudástárhoz való hozzáférési lehetőséget. Így perceken belül bele is vetheted magad az online anyagokba. 

Elsősorban a 0-12 hónapos gyermekek szüleinek szól ez az anyag. Így akár már kismamaként is jó nézőpontokat ad, amit a baba megszületése után el is kezdhetsz hasznosítani azonnal. 🙂 Illetve sok nagyobbacska gyermekkel is hasznát vehetitek még az anyagoknak, ugyanis kisebb módosításokkal (amiről szó lesz), akár még tiniken is jól alkalmazható. Tehát sokáig elkísér majd titeket segítségként.

A hozzáférés számodra korlátlan lesz, illetve az anyagok frissítéséhez, bővítéséhez is. Tehát, ha az igényeitek alapján készül még kiegészítő rész ehhez az anyaghoz, automatikusan hozzáférsz majd.

A tudás és segítség, amelyet az anyagok megtalálsz, jóval többet ér, mint 3790 Ft. Viszont szeretném, ha minél több család megengedhetné magának és hasznosíthatná, így ehhez mérten csökkentettem egy könyv árára. Illetve a videók házi készítésűek és sokszor egy játék mackó rajta a baba. Ez segít nekem reális mértékeken tartani az árakat, hisz az előbb is említettem, hogy a célom: minél több anyukának és babának segíteni. 🙂

Akár most is és az anyag követése közben is végig lesz lehetőséged kérdezni. Írj nekem ide bátran: hello@neuroneveles.hu

Ha szeretnéd látni, mennyi minden van még, amiben tudunk segíteni, nézd meg a Facebook csoportjainkat: Viruló – Mosolytár és NeuroNevelés címmel. Illetve nézd meg a főoldalunkat is a www.neuroneveles.hu webcímen.