Legyen egyszerűbb a beszoktatás

Így kezdd jól az
ovit, bölcsit

Online tudástár, érthető és hasznos segítségként a bölcsőde, óvoda választáshoz, a beszoktatáshoz és az első 1 évre. 

Segítünk neked valamennyi kérdésedben!

Összegyűjtöttük a leginkább előforduló kérdéseket és válaszokat, valamint minden praktikus tippet, trükköt, ötletet, ami segíthet nektek! 

Nézd meg miről lesz szó a tudástárban:

Számtalan kérdés
kering a fejedben?

 Aggódsz azon, hogyan fog sikerülni a beszoktatás és milyen lesz majd az az új időszak, ami vár rátok?

Így tudunk támogatni

Nézd meg miről lesz szó a tudástárban:

Hogyan zajlik a beiratkozás?

Hogyan válasszatok számotokra jó bölcsit / ovit? Mire kell odafigyelni?

Mit érdemes beszerezni?

A listák mellett sok gyakorlati tanácsot is találsz.

Mese, mondóka, ének és játék gyűjtemény

A gyermekek nyelvén, játékosan segíti a kezdeteket.

Hogyan tegyük könnyebbé a beszoktatást?

Tippek, trükkök, ötletek és jó gyakorlatok várnak.

Mit tegyük, ha nehézség adódik?

Például sírós időszakok, gyakori nátha, viselkedés változás, bepörgés, túlzott fáradtság, szobatisztasági nehézségek, stb.

A tudástár,
ami megkönnyíti a beszoktatást és az első 1 évet

Könnyen olvasható

Úgy készült az anyag, hogy ha csak lopva vannak perceid a gyermeked mellett, akkor is végig tudj haladni és érthető legyen. Ha kizökkentenek, hamar megtaláld, hol szeretnéd folytatni. Ha pedig először csak 1-1 rész érdekel, bátran kezdheted azokkal, úgy is teljesen érthető és követhető lesz.

Lelki támogatást nyújtó

Nem csak azt tudhatod meg, hogyan tedd könnyebbé fizikailag a család minden tagja számára a bölcsi / ovi kezdést, hanem lelki támogatást is kapsz, hogy megerősödve vághassatok bele ebbe az új életszakaszba.

Online segítség

Nem csak az anyag lesz a segítségedre, hanem megkapod az elérhetőségeimet, hogy ha merül fel benned bármi kérdés mindezzel és a ti helyzetetekkel kapcsolatban, legyen kihez fordulnod.

Maga a tudástár körülbelül 10.000 Forintnyi értékes anyagot tartalmaz. 

Viszont szeretném, hogy minél több emberhez eljutsson és sokaknak segítsen!

Ezért most egy könyv áráért a tiéd lehet, ami:

4.990 Ft

Gyakori kérdések

Ha ezeken kívül is akad kérdésed, nyugodtan írj nekem 


hello@neuroneveles.hu e-mail címre.

Több, mint 10 éves tapasztalattal, óvodapedagógusi, tánctanári, neveléskutatói és fejlesztőpedagógusvégzettséggel, valamint plusz bölcsődei tapasztalattal állítottam nektek össze. Benne van sűrítve az a tudás, ami már sok-sok bölcsődést, óvodást és szüleit átsegített ezen az időszakon. Fodor Virág néven megtalálsz és utánam tudsz nézni. 🙂

Vásárlás után a megadott e-mail címedre automatikusan kiküldjük a tudástárhoz való hozzáférési lehetőséget. Így perceken belül bele is vetheted magad az online anyagokba. 

Elsősorban a bölcsődét és óvodát most kezdő gyermekekről szól ez az anyag. Ám akkor is tud segíteni, ha most kerül át a gyermek bölcsiből oviba, vagy ha már korábban próbálkoztatok beszokni valamilyen közösségbe, de nem volt sikeres / át kellett vinni máshova.

A hozzáférés számodra korlátlan lesz, illetve az anyagok frissítéséhez, bővítéséhez is. Tehát, ha az igényeitek alapján készül még kiegészítő anyag a beszoktatáshoz, automatikusan hozzáférsz majd.

Akár most is és az anyag követése közben is végig lesz lehetőséged kérdezni. Írj nekem ide bátran: hello@neuroneveles.hu

Ha pedig szeretnéd látni, mennyi minden van még, amiben tudunk segíteni, nézd meg a Facebook csoportjainkat: Viruló – Mosolytár és NeuroNevelés címmel, illetve böngészd végig a weboldalunkat: www.neuroneveles.hu.