ingyenes videó kurzus

Hogyan kezeld a hisztit anélkül hogy bármelyikőtök sérülne benne?

Hisztikurzus, ami nem hisztizni tanít, hanem jól kezelni azt mind neked, mind a gyermekednek.

Hisztikezelő mini kurzus

Nem is mindig egyszerű feladat jól kezelni a hisztizést? Jól jönne egy kis segítség, hogyan csillapítsd ezeket az érzelmi viharokat, anélkül, hogy engedned vagy éppen büntetned kellene? Akkor éppen neked fog szólni ez az ingyenes videó sorozat.

Add meg itt a címsor szövegét

1.rész

Miről is szól ez a mini kurzus és miben tud neked segíteni?

Egy boldog és szeretetteljes családi életre vágyunk valamennyien. Mégis ott vannak azok a bizonyos nehéz helyzetek, a hisztik, amelyek sokszor embert próbálóak. Igyekszünk azokat a tőlünk telhető legjobb módon kezelni, de azt érzed, hogy valami mégsem az igazi? Nem maradnak el? Ebbe az érdekes témába csapunk most bele, hogy nagyobb megértést kapj.

Azonnal elérhető

2.rész

Miért csinálja a gyermekem és mit akar elérni a hisztivel?

“Direkt csinálja velem? Így zsarol?” –  Merülhet fel a kérdés olykor, amit mi is megkísérlünk boncolgatni. Ki tudná magát másképp is fejezni?

Azonnal elérhető

3.rész

Mi történik ilyenkor a gyermek agyában?

Mit él át? Ezt akkor tudjuk meg, ha egy kis bepillantást teszünk a gyermeki agy fejlődésébe. De senki ne ijedjen meg, mert szakszavak nélkül, érdekesen is lehet beszélni róla!

Azonnal elérhető

4.rész

Az érzelmi viharok kezelése az agyi fejlődést figyelembe véve

Milyen nevelési stratégiával érdemes próbálkozni? Mindenképpen olyannal, ami nem hagy maga mögött lelkifurdalást, frusztrációt, ám megadást, önfeláldozást sem. Hanem mindkét félnek segít fejlődni és sikeresen túllépni a nehéz szakaszon.

Azonnal elérhető

Add meg itt a címsor szövegét

Mit kapsz a mini kurzusban?

Összefoglalásként nézzük meg, milyen is lesz és mit kapsz az ingyenes anyagból.

Megértést a hiszivel kapcsolatban

Egyszerű és könnyen érthető tudásmorzsákat, amely segíti elfogadni, majd kezelni a helyzetet

Családbarát video sorozatot

Tudjuk, hogy elfoglalt vagy és a nap 24 órája sem mindig elég. Éppen ezért a videók hossza úgy lett beállítva, hogy könnyen megnézhetőek legyenek, ráadásul akkor, amikor van egy kis szusszanásnyi időd

Szórakoztató és érdekes előadást

Legjobban attól tanulunk, akit szeretünk és jobban megjegyezzük a pozitív élményeket, amelyekhez érzelmek is társulnak - mutatták ki az újabb agykutatások. Erre alapozva ezek a mini videók is jó hangulatot árasztanak.

Ki áll a videók mögött?

Fodor Virág a NeuroNevelés, a #Napigyerekszáj és a Viruló megálmodója. Több mint 10 éve foglalkozik családokkal, különösen kisgyermekekkel.

Óvónéniként, tánctanárként és nevelés kutatóként már évek óta nyomon követi a legújabb agykutatási eredményeket és azokat egyszerűvé, könnyen éthetővé, jól használhatóvá teszi. A neveléssel kapcsolatos témákat úgy közelíti meg, hogy közben figyelembe veszi az agyi folyamatokat. Így a módszerével megkönnyíti a mindennapokat, hogy a szeretetteljes pillanatoké lehessen a főszerep.

Főként a szülőknek, családoknak szeretne ezzel a videósorozattal segíteni, ám mindenki számára hasznos lesz, aki gyermekekkel foglalkozik.

Amely kérdések felmerülhetnek benned:

Igen, teljes mértékig ingyenes ez az online mini kurzus.

Mivel e-mailben küldjük neked a videókat, bármikor meg tudod majd nézni, amikor időd engedi. Ám érdemes nem halogatni, hiszen ezek az infók nem csak érdekesek, de nagyon jól is fognak jönni!

Add meg a neved, e-mail címed és már küldjük is számodra az e-mailt amiben elérhetőek az anyagok.

Nézd meg a Promóció mappába, vagy a Spameknél, hiszen előfordulhat, hogy ott köt ki. Húzd át a levelet az “Elsődleges” mappába és akkor a következőket már oda fogod kapni, ahol jól látható lesz a számodra. Végső esetben pedig érdemes azt ellenőrizni, van-e elég e-mail tárhelyed, hogy megérkezzenek a levelek.

A NeuroNevelés program a legújabb agykutatási felfedezésekből származó tudást és gyakorlati módszereket, tippeket, trükköket adja át, egy olyan módon, ami teljesen érthető, emberi léptékű, családbarát és jól hasznosítható a kisgyermekes élet mindennapjai során. 

Ez itt az oldal alja, így most már érdemes döntened, kéred-e az ingyenes tudás anyagot.

Nem veszíthetsz semmit, csupán nyerhetsz – ám ha mégsem tetszik, bármikor leíratkozhatsz róla. Vagy bezárod ezt az oldalt és nem adod meg a lehetőséget, hogy megtaláld a valódi segítséget, amely megerősíthet, hogy a lehető legjobban tudd kezelni a hisztiket és más gyereknevelési nehézségeket.

Minden jog fenntartva! – ÁSZFAdatkezelési nyilatkozat

Kérd a #napigyerekszáj sztorikat!

Add meg a neved és az e-mail címed, kattints a gombra és már küldjük is neked az elsőt! ;)

Kérd a #napigyerekszáj sztorikat!

Add meg a neved és az e-mail címed, kattints a gombra és már küldjük is neked az elsőt! ;)